A Bandidos étterem évek óta Csíkszereda egyik leghangulatosabb éttermének számít, nemcsak a felszolgált remek fogások, változatos ízek, hanem az étterem belső kialakítása okán is.

A Petőfi utca kellős közepén található pub és étterem egy falatnyi Mexikót varázsol Csíkszeredába, ahová szívesen járnak baráti társaságok, üzletemberek, családok egy-egy remek fogást elkölteni.

A Bandidos belső kialakítása a mexikói hangulatot idézi: a többtermű étterem dohányzó, nem dohányzó része valamint szeparéi, minden alkalomhoz megfelelő helyszínül szolgálnak.

A falakra festett mexikói utcarészletek, az óriás kaktuszok, sombrerók, - ha egy jóízű étel elfogyasztása erejéig is-, de elrepítik Önt a varázslatos Mexikóba.

A Bandidos konyhájának jellegzetessége az, hogy az ide varázsolt mexikói fűszeres ízek mellett, egy igazi nemzetközi, változatos ízek világába repíti a betérőt.

Kóstolja meg jellegzetes pizzáinkat, egytálételeinket, salátáinkat vagy édes finomságaink egyikét, és garantáltan visszatér a csíki Mexikóba.