Tel/fax: 0266 314 749 / Tel: 0743 548 829

Despre noi

Cunoasteți-ne

Restaurantul Bandidos este considerat de ani de zile unul dintre cele, care oferă o ambianţă plăcută și o atmosferă deosebită, nu numai datorită diversității meniului, dar şi datorită amenajării interioare a restaurantului. Atât pizzerie, restaurant cât și pub, situat în mijlocul străzii Petőfi, în inima orașului aduce ca prin minune o bucăţică din Mexic în Miercurea Ciuc, și transformă stabilimentul într-un loc unde merg cu plăcere grupuri de prieteni, oameni de afaceri precum şi familii, pentru a savura o masă minunată.Amenajarea interioară a restaurantului Bandidos evocă atmosferă mexicană: sălile rustice, respectiv separeurile restaurantului servesc ca locuri ideale pentru orice ocazie.
Pereţii acoperiţi cu picturi reprezantânt peisaje din Mexic, cactuşii uriaşi, sombrero-urile vă poartă cu gândul spre fascinantul Mexic – pe toată perioada de timp cât savuraţi mâncarea și bauturile servite cu promptitudine și amabilitate de personalul localului.
Specificul bucătăriei Bandidos constă în faptul că pe lângă gusturile condimentate care par a fi aduse ca prin farmec din Mexic, cel care intră este catapultat în lumea diversităţii gusturilor, cu adevărat internaţionale. Gustaţi oricare din felurile servite de noi, si va garantăm ca fie că doriţi pizza, mâncăruri gătite, salate sau bunătăţi dulci specifice, şi vă veţi întoarce garantat în Mexicul din Ciuc.

Rzervare

Petreceți câteva ore plăcute cu noi. Sunați la 0743 548 829!

Ore de deschidere

Luni până vineri între orele 09:30 - 22:40, sâmbătă și duminică între orele 10:30 - 22:40.

Livrare la domiciliu

Comenzile sunt acceptate în zilele lucrătoare între orele 09:30-23:00.